خانه / آشپزخانه / دسرها و سالادها / آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا

آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا

آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا
آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا
بهترین نوع گریپ‌فروت برای تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه، نوع تو سرخ آن است.

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

مواد لازم:

گریپ فروت: یک عدد

پرتقال: یک عدد

عسل: یک قاشق سوپ‌خوری

نعنا: چند شاخه کوچک

طرز تهیه:

• ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و پوست و بخش سفید نازک روی آن‌‌ها را جدا کنید.

• پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقه‌های باریک، برش دهید.

• حلقه‌های بریده شده را درون یک بشقاب قرار داده، روی آن‌ها عسل بریزید و با شاخه‌های نعنا آن‌ها را تزیین کنید.

 

منبع :همشهری آنلاین – شهره فرجی

مطلب پیشنهادی

داستان آموزنده

داستان های شیوانا همه زیبا هستند

روزی یکی از شاگردان شیوانا از او پرسید: استاد چگونه است که هر انسانی یک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *