خانه / آشپزخانه / دسرها و سالادها / آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا

آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا

آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا
آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا
بهترین نوع گریپ‌فروت برای تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه، نوع تو سرخ آن است.

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

مواد لازم:

گریپ فروت: یک عدد

پرتقال: یک عدد

عسل: یک قاشق سوپ‌خوری

نعنا: چند شاخه کوچک

طرز تهیه:

• ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و پوست و بخش سفید نازک روی آن‌‌ها را جدا کنید.

• پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقه‌های باریک، برش دهید.

• حلقه‌های بریده شده را درون یک بشقاب قرار داده، روی آن‌ها عسل بریزید و با شاخه‌های نعنا آن‌ها را تزیین کنید.

 

منبع :همشهری آنلاین – شهره فرجی

مطلب پیشنهادی

این عادت ۱۰ ثانیه ای می تواند باعث کاهش وزن شما شود

این عادت ۱۰ ثانیه ای می تواند باعث کاهش وزن شما شود

نویسنده این مطلب ادعا می کند این عادت روزانه راز کاهش وزن و حفظ  تناسب …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *