خانه / آشپزخانه / نوشیدنیها / آشنایی با روش تهیه دمنوش بِه

آشنایی با روش تهیه دمنوش بِه

آشنایی با روش تهیه دمنوش بِه
آشنایی با روش تهیه دمنوش بِه
این دمنوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش بو، خوش رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند.
  • مواد لازم

یک قاشق سوپ‌خوری به خشک

یک لیوان آب جوش

یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده

۲ عدد هل سبز درسته

یک عدد چوب دارچین

به میزان لازم نبات یا شکر

  • طرز تهیه:

۱٫ به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

۲٫ یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید.

منبع: مجله آشپزی مثبت

مطلب پیشنهادی

آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

فصل زمستان فصل سرما ، سرما خوردگی است بسیاری از افراد برای فرار از دردسرهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *