خانه / بهداشت و سلامت / گیاهان دارویی / آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

فصل زمستان فصل سرما ، سرما خوردگی است بسیاری از افراد برای فرار از دردسرهای مریض شدن و سرما خوردن و صد البته هزینه های آن اقدام به پیشگیری می کنند و با خوردن دمنوش های گیاهی سعی در بالا بردن مقاومت بدن خودشان را دارند.

به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می‌دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

آب ۴ لیوان

شکر قهوه‌ای ۳/۴ پیمانه

زنجبیل ۱/۴ پیمانه

چای کیسه‌ای ۳ عدد

لیمو ۲ عدد

عسل ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو:

آب را به همراه شکر قهوه‌ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه‌ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای‌های کیسه‌ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه‌های چای را از آن خارج کنید.

آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

منبع: ashpaz-bashi.ir

مطلب پیشنهادی

اگر حافظه ضعیفی دارید این دمنوش‌ها را بنوشید

اگر حافظه ضعیفی دارید این دمنوش‌ها را بنوشید

مصرف دمنوش‌های معرفی شده در این بخش به شما کمک می‌کند تا حافظه‌ای قوی‌تر داشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *