خانه / بهداشت و سلامت / گیاهان دارویی / آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

فصل زمستان فصل سرما ، سرما خوردگی است بسیاری از افراد برای فرار از دردسرهای مریض شدن و سرما خوردن و صد البته هزینه های آن اقدام به پیشگیری می کنند و با خوردن دمنوش های گیاهی سعی در بالا بردن مقاومت بدن خودشان را دارند.

به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می‌دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
آشنایی با روش تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

آب ۴ لیوان

شکر قهوه‌ای ۳/۴ پیمانه

زنجبیل ۱/۴ پیمانه

چای کیسه‌ای ۳ عدد

لیمو ۲ عدد

عسل ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو:

آب را به همراه شکر قهوه‌ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه‌ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای‌های کیسه‌ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه‌های چای را از آن خارج کنید.

آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

منبع: ashpaz-bashi.ir

مطلب پیشنهادی

دمنوش زرشک؛ نوشیدنی سرشار از ویتامین C

دمنوش زرشک؛ نوشیدنی سرشار از ویتامین C

 زرشک درختچه‌ای تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر است. چوب آن به رنگ قرمز، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *