خانه / آشپزخانه / آشنایی با روش تهیه مینی تاکوی مرغ

آشنایی با روش تهیه مینی تاکوی مرغ

تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد.داخل تاکو می‌شود چیزهای متنوعی قرار داد. از گوشت تا مرغ و غذای دریایی و سبزیجات و حتی پنیر.

آشنایی با روش تهیه مینی تاکوی مرغ
آشنایی با روش تهیه مینی تاکوی مرغ

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۳۵ دقیقه

مناسب برای: ۴ نفر

وعده غذایی: ناهار و شام

مواد لازم:

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

سینه مرغ: یک عدد

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

روغن گیاهی: به میزان لازم

نان ترتیلا: ۶ عدد

خامه ترش یک چهارم پیمانه

کاهوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

پنیر فتا: ۳ قاشق غذاخوری

تاکو معمولاً با دست خورده می‌شود و سرو آن با سس سالسا یا آووکادو همراه است. معمولاً تاکوها را به دو دسته با نان سخت و نان نرم تقسیم می‌کنند.این بار قصد داریم تا روشی ساده، آسان و سریع برای پخت تاکوی مرغ را به شما آموزش دهیم.

آماده کردن مواد برای تهیه مینی تاکوی مرغ:

۱- از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.

۲- در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.

۳- کاهو رو خرد کنید.

۴- پنیر رو تکه تکه کنید.

مینی تاکوی مرغ از مجموعه دستورغذایی‌های فود نت‌ورک هست که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده‌ایم.

از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روغن زیتون را روی مرغ بمالید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید. مرغ را در سینی فر بگذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه تا مغز پخت شود، در فر بپزید. مرغ را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن، مرغ را ریش ریش کنید.

در ماهی‌تابه متوسطی تا نیمه روغن بریزید و گرم کنید. داخل هر نان ترتیلا حدود ۲ قاشق غذاخوری مرغ ریش ریش شده بگذارید و نان را رول کنید با کمک خلال دندان محکم کنید. تاکوها را تا از همه طرف طلایی شوند برای حدود ۴ دقیقه سرخ کنید. خلال دندان‌ها را از تاکوها خارج کنید.

تاکوها رو به همراه سالسا، کاهوی خرد شده، تکه‌های پنیر فتا و خامه ترش سرو کنید.

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کباب دیگی

طرز تهیه کباب دیگی

مواد لازم : گوشت چرخ کرده :  500 گرم پیاز رنده شده : 1عدد متوسط نمک، فلفل، زرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *