قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزخانه / کیک و شیرینی / تهیه کیک ساده بدون فر

تهیه کیک ساده بدون فر

کیک ساده را می‌توان با روش‌های مختلفی تهیه کرد. اگر به فر دسترسی ندارید، می‌توانید کیک ساده را در قابلمه بپزید. با رعایت یک سری نکات، کیکی بدون فر با طعمی ایده آل دارید.


کیک ساده را می‌توان با روش‌های مختلفی تهیه کرد. اگر به فر دسترسی ندارید، می‌توانید کیک ساده را در قابلمه بپزید. با رعایت یک سری نکات، کیکی بدون فر با طعمی ایدئال دارید.

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه
شیر: ۳/۴ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۳ عدد
نمک: نوک قاشق چای‌خوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

تهیه کیک ساده بدون فر
تهیه کیک ساده بدون فر

طرز تهیه:

آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را سه بار الک کنید.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل را به آن‌ها بیفزایید.

با همزن برقی تخم‌مرغ‌ها را بزنیدتا رنگ آن‌ها عوض شود. سپس شکر را به آن افزوده و ۳ دقیقۀ دیگر هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و دوباره مایۀ کیک را هم بزنید.

در آخر آرد را با قاشق یا لیسک با مایۀ کیک مخلوط کنید. توجه داشته باشید مخلوط آرد و مایۀ کیک را زیاد هم نزنید.

برای پخت کیک، قابلمه‌ای که کف ضخیمی دارد، انتخاب کنید. کف و دیواره‌های قابلمه را با کره یا روغن جامد چرب کنید و مایۀ کیک را در قابلمه بریزید.

در قابلمه را با دمکن بپوشانید و قابلمه را ۳۰ دقیقه روی حرارت با شعلۀ زیاد بگذارید.

پس از این مدت شعله را کم کنید و ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

سپس خلال دندانی در وسط کیک فرو کنید. اگر مایۀ کیک به خلال دندان نچسبیده باشد، کیک پخته است.

پس از پخت، یک دیس گرد روی سر قابلمه بگذارید و آن را برگردانید تا کیک به صورت قالبی از قابلمه خارج شود.

تهیه کیک ساده بدون فر
تهیه کیک ساده بدون فر

نکات طلایی پخت کیک ساده بدون فر:

برای پخت کیک ساده بدون فر باید از قابلمه‌ای استفاده کنید که در مناسبی دارد و خوب کیپ می‌شود.

در قابلمه را هنگام پخت برندارید، زیرا پف کیک می‌خوابد.

برای برشته کردن روی کیک، آن را به صورت وارونه در قابلمه برگردانید و ۳ دقیقه با شعلۀ زیاد حرارت دهید.

بهتر است برای تهیۀ کیک ساده بدون فر از کیک‌پز یا تابه‌های دوطرفه استفاده کنید.

به‌جای شیر می‌توانید از هر نوع آب‌میوۀ دیگری به دل‌خواه استفاده کنید.

برای خوش‌طعم کردن کیک مقداری کشمش یا گردوی خرد شده به مایۀ کیک اضافه کنید.

حتماً در قابلمه را با دمکن بپوشانید تا کیک خمیر نشود.

می‌توانید در پخت کیک ساده از پودر کاکائو استفاده کنید. در این صورت ۲ قاشق غذاخوری از آرد کم کرده و ۲ قاشق پودر کاکائو به مایۀ کیک اضافه کنید.

منبع: دلتا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *