خانه / بهداشت و سلامت / گیاهان دارویی / اگر حافظه ضعیفی دارید این دمنوش‌ها را بنوشید

اگر حافظه ضعیفی دارید این دمنوش‌ها را بنوشید

مصرف دمنوش‌های معرفی شده در این بخش به شما کمک می‌کند تا حافظه‌ای قوی‌تر داشته باشید.
اگر حافظه ضعیفی دارید این دمنوش‌ها را بنوشید
اگر حافظه ضعیفی دارید این دمنوش‌ها را بنوشید
 صرف نظر از شکل و نامشان، باید گفت که دمنوش‌ها لذت بی مانندی دارند و علاوه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه می‌کنند. پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آن‌ها با ما همراه باشید.

بسیاری از ما بر این باوریم که نمی‌توان تغییری در عملکرد مغزی ایجاد کرد. به این معنا که هرکس با توانایی هایی به دنیا می‌آید که تا پایان عمر با همان میزان توانایی‌ها باید زندگی کند. به نوعی تقدیر الهی را برای این مسئله در نظر می‌گیریم که برخی افراد برحسب سرشت و خلقت خود حافظه خوبی دارند و از سوی دیگر فراموشی جزء جدایی ناپذیر زندگی بعضی دیگر از افراد است و نمی‌توان برای بهبود آن کاری کرد.

اما باید بدانید این طور نیست. حافظه را هم مانند بسیاری دیگر از توانایی‌ها می‌توان تقویت کرد. شما هم می‌توانید از شر فراموشی‌های گاه و بیگاه خود با مصرف دمنوش هایی که در قسمت پایین به آن‌ها اشاره می‌کنیم خلاص شوید.

دمنوش دارچین

  • موارد منع مصرف

مصرف دارچین برای زنان باردار مضر است.

مصرف بیش از حد دارچین باعث التهاب یا ورم کردن پوست، زخم‌ها و ترک‌های گوشه دهان و سوزش معده می‌شود.

دارچین از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند، اما مصرف بیش از حد آن باعث بروز مشکلات خونی و گردش خون می‌شود.

  • طرز تهیه

چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید و در صورت تمایل می‌توانید برای شیرین شدن آن از نبات استفاده کنید.

اضافه کردن چند قطره آب لیموترش به آن باعث می‌شود که طبع گرم دارچین تعدیل شود.

دمنوش زنجبیل

  • موارد منع مصرف

زیاده روی در مصرف باعث ایجاد فشارخون و ضعف نیرو جنسی می‌شود.

زنجبیل برای افرادی که دچار زخم معده هستند، توصیه نمی‌شود و مصرف هم‌زمان آن با مصرف داروهای ضد انعقاد که برای رقیق شدن خون استفاده می‌شود منع شده است.

  • طرز تهیه

یک قاشق چای‌خوری زنجبیل در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را بگذارید تا حدود ۱۰ دقیقه بماند. سپس با کمی عسل مخلوط کرده و میل نمایید.

دمنوش زعفران

  • موارد منع مصرف

بانوان باردار مصرف نکنند.

  • طرز تهیه

آب را در ظرف مناسبی بریزید و زعفران و عسل را اضافه و مخلوط کنید و در ظرف را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت متوسط حدود ۵ دقیقه به آرامی بجوشد، سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید و سرو کنید.

مطلب پیشنهادی

خواص درمانی برگ اسفناج

خواص درمانی برگ اسفناج

رگ‌های اسفناج کمی گوشتی، درشت، پهن، نرم ونازک است. این گیاه به‏طور کلی دو نوع دارد : ۱ـ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *