قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > دستور پخت مرغ پاپ کورنی

دستور پخت مرغ پاپ کورنی

غذاهای ترد معمولا بسیار دلپذیر هستند مخصوصا برای کودکان، بنابراین به سادگی میل به غذا خوردن در کودکان را با غذایی سالم افزایش دهید. مرغ دارای پروتئین بالا و با کیفیتی است که این پروتئین برای ورزش و ریکاوری بعد از آن کمک می کند. همچنین افزودن این غذا در رژیم غذایی نقش موثری در کاهش وزن دارد.

دستور پخت مرغ پاپ کورنی
دستور پخت مرغ پاپ کورنی

مواد لازم دستور پخت مرغ پاپ کورنی

نشاسته ذرت: یک دوم فنجان

پودر قند: ۳ قاشق غذا خوری

پاپریکا: یک قاشق غذا خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری

پودر سیر: یک قاشق چای خوری

نمک: سه چهارم قاشق چای خوری

اسپری پخت یا مقداری روغن برشتوک: ۴ فنجان ( به خوبی خرد شده باشند)

گوشت سینه مرغ: ۴۵۰ گرم ( بدون استخوان و بدون پوست که به قطعات ۲٫۵ سانتی تقسیم شده باشد) باترمیلک: یک دوم فنجان

نکته :

برای درست کردن باترمیلک در یک فنجان شیر یک قاشق غذا خوری آب لیمو بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند

روش پخت مرغ پاپ کورنی

نشاسته ذرت، پودر قند، پاپریکا، فلفل و پودر سیر را در یک ظرف کم عمق بپزید. یک دوم قاشق چای خوری نمک روی مرغ ها بریزید. سپس مرغ ها را در ترکیب نشاسته ذرت فرو کنید.

مواد اضافه را از رویش بردارید. حالا مرغ ها را درون باترمیلک فرو کنید. مایعات اضافی را پاک کنید. سپس مرغ ها را درون برشتوک بغلتانید تا کاملا به آن آغشته شود.

با اسپری پخت یا مقداری روغن سبد ایرفرایر را چرب کنید. نیمی از مرغ در یک لایه درون سبد بچینید و با روغن کمی چرب کنید.

مرغ ها را به مدت حدود ۸ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید. سپس مرغ ها را از سبد فرایر بردارید و با یک هشتم قاشق چای خوری نمک چاشنی بزنید. همین کار را با باقی مرغ ها تکرار کنید.

منبع دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید