خانه / آشپزخانه / کیک و شیرینی / روش تهیه شکلات اکلیلی ؛ ویژه عید نوروز

روش تهیه شکلات اکلیلی ؛ ویژه عید نوروز

شکلات اکلیلی مغزدار با طاهری زیبا و شیک برای پذیرایی عید نوروز مناسب است.برای فرم دادن به این شکلات‌های خوشمزه می‌توانید از انواع قالب‌های سیلیکونی شکلات استفاده کنید که در بازار به شکل‌های مختلف وجود دارد.
روش تهیه شکلات اکلیلی
روش تهیه شکلات اکلیلی

مواد لازم

شکلات سفید

اکلیل خوراکی

ترافل شنی برای داخل شکلات

طرز تهیه

شکلات سفید را روی بخار کتری آب کرده و اکلیل خوراکی را به آن اضافه می‌کنیم.

نکته : می‌توانید کمی رنگ صورتی اضافه کرده و از اکلیل سرخابی استفاده کنید.

بعد مواد را داخل قالب سیلیکونی شکلات می‌ریزیم و یا با ته قاشق یا با تکون دادن قالبمون سعی می‌کنیم دور تا دور قالب رابگیرد.

سپس داخل یخچال میگذاریم تا سفت شود وقتی سفت شد.

از تراقل‌های شنی داخلش می‌ریزیم و رویش را با شکلات آب شده می‌پوشانیم.

مجددا داخل یخچال می‌گذاریم. سفت که شد، خیلی راحت از قالب درمی‌آید.

شما می‌توانید از هر نوع رنگ اکلیل خوراکی استفاده کنید.

نکته : البته اگر اکلیل نقره‌ای استفاده کنید شکلاتتان طوسی می‌شود.

هرمقدار اکلیل بخواهید میتوانید بریزید.

برای سوپرایز داخل شکلات اکلیلی از کلی چیزهای خوشگل و خوشمزه دیگر می‌توانید استفاده کنید.

منبع: مجله تصویر زندگی

مطلب پیشنهادی

روش تهیه مسقطی بیسکویتی

روش تهیه مسقطی بیسکویتی

این مسقطی بیسکویتی خانگی خوشمزه را تهیه کرده و در مهمانی‌های تان از آن استفاده نمایید. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *