قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزخانه / کیک و شیرینی / روش تهیه مسقطی بیسکویتی

روش تهیه مسقطی بیسکویتی

 روش تهیه مسقطی بیسکویتی
روش تهیه مسقطی بیسکویتی
این مسقطی بیسکویتی خانگی خوشمزه را تهیه کرده و در مهمانی‌های تان از آن استفاده نمایید.

مواد لازم برای مسقطی بیسکویتی

نشاسته یک پیمانه

شکر یک و نیم پپمانه

گلاب سه پیمانه

کره بیست گرم

بیسکویت لوله‌ای یک بسته

پودر نارگیل ۴ قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم حدود ۲۵ تکه «مسقطی بیسکویتی» خواهیم داشت.

طرز تهیه مسقطی بیسکویتی

یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی می‌گذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.

یک و نیم پیمانه شکر (حدود ۲۲۰ گرم) را اضافه کرده، هم می‌زنیم و بعد ۲۰ گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.

روی یک کیسه فریزر نصف قاشق یا یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل می‌ریزیم. مواد داغ مسقطی را کم‌کم روی پودر نارگیل‌ها ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف می‌کنیم.

چند عدد بیسکویت لوله‌ای یک طرف مواد پهن شده می‌گذاریم و به کمک پلاستیک مواد را لوله می‌کنیم سپس روی مواد لوله شده یک قاشق پودر نارگیل ریخته، پلاستیک را دوباره دور آن پیچیده و برای ۴ الی ۵ ساعت در یخچال گذاشته، تا مسقطی سفت شود.

مسقطی آماده شده را در ظرف می‌چینیم. نوش جان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *