خانه / آشپزخانه / طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. با ما همراه شوید و طرز تهیه بورک گوشت و قارچ را فرا بگیرید.
طرز تهیه بورک گوشت و قارچ
طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ :

 خمیر یوفکا ۱ بسته
 گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم
 پیاز بزرگ  ۱ عدد
 قارچ خرد شده  ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱ فنجان
شیر کم چرب ۱ فنجان
پنیر پیتزا ۶ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کنجد به میزان لازم

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ :

ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید سپس داخل تابه با مقداری نمک و زردچوبه سرخ کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. سپس فلفل، نمک، زرچوبه و گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید تا گوشت سرخ شود. وقتی گوشت پخته شد، قارچ را اضافه کرده سپس رب گوجه را اضافه کنید.

در نهایت سیب زمینی ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. شعله را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود.

یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ فنجان ماست و ۱ فنجان شیر و ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید.

حالا یک ورقه خمیر برداشته و روی سطح کارتان قرار دهید. دقت کنید که هر بار یک خمیر را آماده کرده، بپیچید و بعد سراغ خمیر بعدی بروید چون خمیر یوفکا خیلی سریع خشک شده و ترک می خورد.

با قلم موی آشپزی، مقداری از مایه تخم مرغی را روی خمیر ریخته و تمام سطح خمیر را بپوشانید. مقداری مایه گوشت را روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و بورک را بپیچید.

کف سینی فر یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و هر بورکی که می پیچید را داخل این سینی با فاصله از هم دیگر قرار دهید.

وقتی تمام بورک ها آماده شدند، زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با قلمو روی تمام بورک ها بمالید.

در آخر مقداری کنجد روی بورک ها بریزید و آن ها را داخل فری با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

بعد از حدود ۲۰ دقیقه بورک ها آماده اند. امیدواریم لذت ببرید.

منبع عصر ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *