خانه / آشپزخانه / کیک و شیرینی / طرز تهیه شکلات داغ خانگی

طرز تهیه شکلات داغ خانگی

اگر شما هم عاشق شکلات هستید، می‌توانید با درست کردن شکلات داغ خامه‌ای و صرف کردن آن به همراه شیرینی تازه به همراه کودکانتان لذت ببرید.

به خصوص اگر به این شکلات داغ دارچین، جوز تازه رنده شده، چوب نعناع، مارشمالو و خامه اضافه کنید، آن‌را فوق‌العاده می‌کند.

در اینجا طرز تهیه شکلات داغ خانگی را برایتان توضیح می‌دهیم:

مواد لازم برای ۴ نفر:

۱ لیتر (۴لیوان) شیر

۲۰میلی‌لیتر (۴ قاشق غذاخوری) پودر کاکائو شیرین شده

۲ مربع از ۵۶ گرم شکلات تلخ خرد شده

۲۰ میلی‌لیتر (۴ قاشق چایخوری) شکر ، میزان آن به‌صورت دلخواه

دارچین، جوز هندی، چوب نعناع، مارشمالو و خامه برای تزئین، (اختیاری برای تزیین)

طرز تهیه:

شیر، پودر کاکائو، شکلات و شکر را در ماهیتابه‌ حرارت داده و مدام تکان دهید تا کاملا شکلات ذوب شود ولی مراقب باشید شیر نجوشد یا دلمه نبندد.

شکلات داغ را در لیوان ریخته و با مواد دیگر آن‌را تزئین کنید.

مطلب پیشنهادی

روش تهیه مسقطی بیسکویتی

روش تهیه مسقطی بیسکویتی

این مسقطی بیسکویتی خانگی خوشمزه را تهیه کرده و در مهمانی‌های تان از آن استفاده نمایید. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *