خانه / آشپزخانه / دسرها و سالادها / طرز تهیه لقمه گوشتی

طرز تهیه لقمه گوشتی

طرز تهیه لقمه گوشتی
طرز تهیه لقمه گوشتی

مواد لازم برای ۳ نفر:

گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای: یک عدد

قارچ ورقه شده: ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ شده: یک عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غاخوری

نان باگت: یک عدد بزرگ

پنیر پیتزا: ۵ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، روغن: به میزان لازم

طرز پخت:

گوشت را همراه با پیاز و فلفل دلمه‌‏ای و قارچ خوب تفت دهید. سپس رب، نمک و ادویه و پنیر پیتزا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نان باگت را به حلقه‌‏های ۵ سانتی برش بزنید و داخل تابه که روغن آن داغ شده است، بچینید و داخل آن را با مواد گوشتی پر کنید. پس از سرخ کردن هر دو طرف آن لقمه‌‏ها را با سس قرمز تزئین کنید.

 

مطلب پیشنهادی

آشنایی با روش تهیه مینی تاکوی مرغ

آشنایی با روش تهیه مینی تاکوی مرغ

تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *