خانه / آشپزخانه / دسرها و سالادها / طرز تهیه لقمه گوشتی

طرز تهیه لقمه گوشتی

طرز تهیه لقمه گوشتی
طرز تهیه لقمه گوشتی

مواد لازم برای ۳ نفر:

گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای: یک عدد

قارچ ورقه شده: ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ شده: یک عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غاخوری

نان باگت: یک عدد بزرگ

پنیر پیتزا: ۵ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، روغن: به میزان لازم

طرز پخت:

گوشت را همراه با پیاز و فلفل دلمه‌‏ای و قارچ خوب تفت دهید. سپس رب، نمک و ادویه و پنیر پیتزا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نان باگت را به حلقه‌‏های ۵ سانتی برش بزنید و داخل تابه که روغن آن داغ شده است، بچینید و داخل آن را با مواد گوشتی پر کنید. پس از سرخ کردن هر دو طرف آن لقمه‌‏ها را با سس قرمز تزئین کنید.

 

مطلب پیشنهادی

سوپ جو با گوشت بوقلمون

سوپ جو با گوشت بوقلمون

 چه غذایی خوشمزه تر از سوپ می خواهید با گوشت بوقلمون درست کنید؟چاشنی ها را …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *