قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزخانه / کیک و شیرینی / طرز تهیه کیک وانیلی

طرز تهیه کیک وانیلی

این کیک لایه ای وانیلی چیزی است که واقعا به نظر می رسد . یک کیک وانیلی آبدار و نرم و تازه .این کیک را در خانه آماده کنید و مطابق سلیقه تان آنرا تزیین کنید با خامه یا شکلات و نوش جان کنید.اگر می خواهید می توانید از میوه ها یا آجیل ها در لایه های آن استفاده کنید.

 طرز تهیه کیک وانیلی
طرز تهیه کیک وانیلی

مواد لازم برای کیک وانیلی :          

کره : ۱۵۰ گرم 

شکر : ۳۹۰ گرم 

تخم مرغ : ۳ عدد 

شیر : ۲۶۰ میلی لیتر 

وانیل : ۴/۱ قاشق مربا خوری 

آرد : ۳۶۰ گرم 

بکینگ پودر : ۳ قاشق مربا خوری 

نمک : ۸/۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه  کیک وانیلی

ابتدا به مدت ۱ دقیقه با همزن کره، شکر و وانیل را می زنیم. هر تخم مرغی که اضافه می کنیم به مدت ۳۰ ثانیه می زنیم. آرد را با بکینگ پودر و نمک ۳ بار الک کرده و آرد را به همراه شیر کم کم به مواد اضافه کرده سپس با دور کند همزن به مدت ۱ دقیقه می زنیم. کف قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته. 

فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم کرده در طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم 

نکته : در صورت دلخواه قبل از پخت می توانیم روی سطح کیک را کنجد بپاشیم 

نکته : اندازه قالب کیک ۲۰ تا ۲۲ می باشد 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *