قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزخانه / کیک و شیرینی / طرز تهیه کیک وانیلی

طرز تهیه کیک وانیلی

این کیک لایه ای وانیلی چیزی است که واقعا به نظر می رسد . یک کیک وانیلی آبدار و نرم و تازه .این کیک را در خانه آماده کنید و مطابق سلیقه تان آنرا تزیین کنید با خامه یا شکلات و نوش جان کنید.اگر می خواهید می توانید از میوه ها یا آجیل ها در لایه های آن استفاده کنید.

 طرز تهیه کیک وانیلی
طرز تهیه کیک وانیلی

مواد لازم :          

کره : ۱۵۰ گرم 

شکر : ۳۹۰ گرم 

تخم مرغ : ۳ عدد 

شیر : ۲۶۰ میلی لیتر 

وانیل : ۴/۱ قاشق مربا خوری 

آرد : ۳۶۰ گرم 

بکینگ پودر : ۳ قاشق مربا خوری 

نمک : ۸/۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه 

ابتدا به مدت ۱ دقیقه با همزن کره، شکر و وانیل را می زنیم. هر تخم مرغی که اضافه می کنیم به مدت ۳۰ ثانیه می زنیم. آرد را با بکینگ پودر و نمک ۳ بار الک کرده و آرد را به همراه شیر کم کم به مواد اضافه کرده سپس با دور کند همزن به مدت ۱ دقیقه می زنیم. کف قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته. 

فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم کرده در طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم 

نکته : در صورت دلخواه قبل از پخت می توانیم روی سطح کیک را کنجد بپاشیم 

نکته : اندازه قالب کیک ۲۰ تا ۲۲ می باشد 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *