قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > کیک و شیرینی > مینی تارت با کرم کاسترد

مینی تارت با کرم کاسترد

کرم کاسترد یا کاستارد نوعی کرم ساده و خوشمزه است که به عنوان دسر یا میان وعده مصرف میشود. برای تهیه کرم کاسترد به پودر کاسترد و شیر نیاز است.

مینی تارت با کرم  کاسترد

مواد لازم:

کره ۱۲۰ گرم

پودر قند ۶۰ گرم

آرد ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

طرز تهیه مینی تارت با کرم  کاسترد

کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود.

سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود.

سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.

خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.

قالب گرد مخصوص تارت را چرب کنید.

سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند.

سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد.

مواد لازم برای کرم کاسترد

یک و نیم لیوان شیر

دو قاشق غذا خوری شکر

دو قاشق غذا خوری : پودر کاسترد

طرز تهیه کرم کاسترد

شیر و شکر و کاسترد و با هم مخلوط کنید بعد بزارید رو حرات ملایم و مرتب به هم بزنید تا وقتی که بجوشه یه جوش که زد از رو گاز بر دارید ، توجه کنید که این مایع کمی سفت تر از مایع هائی خواهد بود که برای تهیه دسر کاسترد تهیه می کنید

تزئین تارت

کرم کاسترد رو روی نان تارت بریزید و به طور یکنواخت پهن کنید ، بعد با میوه ها و کمپوتهای دلخواه روی اون رو بپوشونید 

دیدگاهتان را بنویسید