چای نعنا فقط برای کاهش وزن مفید نیست. بلکه برای درد معده فوق العاده ، غنی از آنتی اکسیدان ها وهمچنین به جلوگیری از بیماری های گوارشی کمک می کند.
دمکرده برگ نعنا را برای تقویت و رفع نفخ معده و روده مصرف میکنند.برگهای خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن ماست و دوغ و سرخشده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آشها به کار میرود.
ما در این مطلب نحوه دم کردن چای نعنا هل و عسل را به شما آموزش می دهیم .چایی که هم خوشمزه است هم برای کاهش وزن شما خوب است.
مواد لازم:
۱ فنجان آب داغ (۲۵۰ میلی لیتر)
۲ قاشق غذاخوری برگ نعنا (۳۰ گرم)
۱ قاشق غذاخوری پودر هل (۱۵ گرم)
عسل (برای طعم دادن)
آب لیمو (برای طعم دادن)
دستورالعمل تهیه:
۱-برگ های نعناع را در آب در یک تابه کوچک بگذارید.
۲-سپس، قطعات هل را اضافه کنید.
۳-اجازه بدهید تا ۵ دقیقه در این حالت باقی بماند تا طعم نعنا و هل کاملا” بدست بیاید.
۴-پس از پنج دقیقه، ترکیب را صاف کنید تا هیچ قسمتی از گیاه باقی نماند.
۵-اگر شما طعم ترش را دوست دارید، می توانید آب لیمو را اضافه کنید.
۶- اگر شما آن را شیرین تر ترجیح می دهید، می توانید عسل اضافه کنید.