قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > نوشیدنیها > چای نعنا هل و عسل

چای نعنا هل و عسل

چای نعنا فقط برای کاهش وزن مفید نیست. بلکه برای درد معده فوق العاده ، غنی از آنتی اکسیدان ها وهمچنین  به جلوگیری از بیماری های گوارشی کمک می کند.

دم‌کرده برگ نعنا را برای تقویت و رفع نفخ معده و روده مصرف می‌کنند.برگ‌های خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن ماست و دوغ و سرخ‌شده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آش‌ها به کار می‌رود.

ما در این مطلب نحوه دم کردن چای نعنا هل و عسل را به شما آموزش می دهیم .چایی که هم خوشمزه است هم برای کاهش وزن شما خوب است.

چای نعنا هل و عسل
چای نعنا هل و عسل

مواد لازم:

۱ فنجان آب داغ (۲۵۰ میلی لیتر)

۲ قاشق غذاخوری برگ نعنا (۳۰ گرم)

۱ قاشق غذاخوری پودر هل (۱۵ گرم)

عسل (برای طعم دادن)

آب لیمو (برای طعم دادن)

دستورالعمل تهیه:

۱-برگ های نعناع را در آب در یک تابه کوچک بگذارید.

۲-سپس، قطعات هل را اضافه کنید.

۳-اجازه بدهید تا ۵ دقیقه در این حالت باقی بماند تا طعم نعنا و هل کاملا” بدست بیاید.

۴-پس از پنج دقیقه، ترکیب را صاف  کنید تا هیچ قسمتی از گیاه باقی نماند.

۵-اگر شما طعم ترش را دوست دارید، می توانید آب لیمو را اضافه کنید.

۶- اگر شما آن را شیرین تر ترجیح می دهید، می توانید عسل  اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید