خانه / آشپزخانه / نوشیدنیها / چای نعنا هل و عسل

چای نعنا هل و عسل

چای نعنا فقط برای کاهش وزن مفید نیست. بلکه برای درد معده فوق العاده ، غنی از آنتی اکسیدان ها وهمچنین  به جلوگیری از بیماری های گوارشی کمک می کند.

دم‌کرده برگ نعنا را برای تقویت و رفع نفخ معده و روده مصرف می‌کنند.برگ‌های خشک و نرم شده نعنا را برای خوشبو کردن ماست و دوغ و سرخ‌شده آن را در روغن که به نام نعنا داغ موسوم است برای خوشبو کردن برخی آش‌ها به کار می‌رود.

ما در این مطلب نحوه دم کردن چای نعنا هل و عسل را به شما آموزش می دهیم .چایی که هم خوشمزه است هم برای کاهش وزن شما خوب است.

 

چای نعنا هل و عسل
چای نعنا هل و عسل

مواد لازم:

۱ فنجان آب داغ (۲۵۰ میلی لیتر)

۲ قاشق غذاخوری برگ نعنا (۳۰ گرم)

۱ قاشق غذاخوری پودر هل (۱۵ گرم)

عسل (برای طعم دادن)

آب لیمو (برای طعم دادن)

دستورالعمل تهیه:

۱-برگ های نعناع را در آب در یک تابه کوچک بگذارید.

۲-سپس، قطعات هل را اضافه کنید.

۳-اجازه بدهید تا ۵ دقیقه در این حالت باقی بماند تا طعم نعنا و هل کاملا” بدست بیاید.

۴-پس از پنج دقیقه، ترکیب را صاف  کنید تا هیچ قسمتی از گیاه باقی نماند.

۵-اگر شما طعم ترش را دوست دارید، می توانید آب لیمو را اضافه کنید.

۶- اگر شما آن را شیرین تر ترجیح می دهید، می توانید عسل  اضافه کنید.

 

مطلب پیشنهادی

اعدادی که مهمتر از مقدار وزن هستند

اعدادی که مهمتر از مقدار وزن هستند

اگر عددی وجود داشته باشد که بسیاری از ما می‌خواهیم به آن توجه کنیم، کیلوگرم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *