قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > انواع اسموتی، دسر و سالاد خرما

انواع اسموتی، دسر و سالاد خرما

خرما میان وعده خوشمزه‌‌‌‏ای است و برای سلامت بیشتر در بسیاری موارد می‌‌‌‏توانید به جای شکر از خرما استفاده کنید.

انواع اسموتی، دسر و سالاد خرما
انواع اسموتی، دسر و سالاد خرما

یک روش مصرف خرما،  تهیه نوشیدنی‌‌‌‏ها و اسموتی‌‌‌‏های خرما است. این ها را امتحان کنید :

 اسموتی گردو (یا کدو حلوایی) با خرما و دارچین :

کدو حلوایی سرخ شده، گردو، شیر بادام، خرما، دارچین، وانیل، زنجبیل ومیخک و چند تکه یخ را با هم در میکسر مخلوط کنید.

 اسموتی موز با آووکادو و کاکائو :

موز، خرما، کاکائو، شیربادام، آووکادو، عسل، کره بادام و چند تکه یخ را با هم در میکسر مخلوط کنید.

اسموتی کره بادام زمینی با ژله خرما :

کره بادام زمینی، موز، خرما، شیر بادام، تخم کتان، بلوبری و یخ را در میکسر مخلوط کنید.

اسموتی قهوه :

طرفداران قهوه می‌‌‌‏توانند خرما را به اسموتی قهوه خود اضافه کنند. موز، شیربادام، قهوه آماده شده سرد، خرما و یخ را در میکسر مخلوط کنید.

خرما یک شیرین کننده طبیعی بسیار عالی برای میان وعده‌‌‌‏های غذایی سالم است مانند :

 گرانولا بار خرما و جو :

خرما رابا آب یا آب پرتقال پخته تا خیلی نرم شود بعد آب آنرا صاف کرده وآب را به  گردو خردشده، دارچین و جو پرک  بیفزایید. مقداری عسل و روغن هم به مخلوط گردو افزوده و دو سوم  این مخلوط را در قالب شیرینی پزی ریخته و خرماهای نرم شده را که از الک رد کرده اید به شکل یک لایه روی گردوها بریزید.  بعد یک سوم بقیه مخلوط گردو را افزوده کمی فشار دهید تا مواد خوب بهم بچسبد و حدود ۳۵ دقیقه در فر بپزید.

توپ انرژی‌‌‌‏بخش خرما و دانه چیا :

دانه چیا شبیه تخم شربتی است؛ اما تخم شربتی نیست ومنبع عالی از چربی‌‌‌‏های امگا ۳ است.

برای تهیه این توپ خوشمزه، خرماو بادام هندی خام و گردو خام را در میکسر بریزید تا خرد شده وبه شکل خمیر چسبنده‌‌‌‏ای دربیاید. بعد دانه چیا و نارگیل خرد شده را به آن افزوده در دستتان از آن توپ‌‌‌‏های کوچک درست کرده و در پودر نارگیل بغلطانید. در یخچال به مدت دو هفته در ظرف درب دارقابل نگهداری است.

ترافل گیاهی خرما :

بادام هندی خردشده را با پودر کاکائو مخلوط کرده در کاسه بریزید. خرما را با آب در میکسر مخلوط کرده تا خمیر نرمی بدهد بعد آنرا به مخلوط بادام هندی افزوده به شکل خمیر درآورید. توپ‌‌‌‏های کوچک از آن درست کرده در پودر کاکائو غلطانده و قبل از مصرف حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.

همچنین برای خوشمزه کردن سوپ ها، سالادها و غذاهای گوشتی می‌‌‌‏توانید از خرما استفاده کنید. این ها را امتحان کنید :

خرمای شکم پر :

خرما را برش داده و هسته آن را درآروید. به جای هسته، پنیر بز در شکم خرما گذاشته و رویش گردو خرد شده پاشیده و پنج دقیقه در فر بپزید.

برنج با خرما :

بادام خام را در کره تفت داده تا قهوه‌‌‌‏ای شود بعد خرمای خرد شده، کشمش، دارچین و هل به آن افزوده  یک ربع آرام بپزید و هنگام آبکش کردن برنج به آن بیافزایید.

دیدگاهتان را بنویسید