قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > کیک و شیرینی > باسلق ژله‌ای

باسلق ژله‌ای

باسلق ژله‌ای
باسلق ژله‌ای

مواد لازم:

پودر ژله: یک بسته

نشاسته: یک پیمانه

کره : نصف قاشق غذا خوری

شکر : یک پیمانه

آب سرد:۲ پیمانه

آب جوش: یک پیمانه

گلاب :۲ قاشق غذا خوری

پودر نارگیل ‍: به مقدار نیاز

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را در دو پیمانه آب سرد حل کنید.

پودر ژله را (به رنگ دلخواه) با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملاَ زلال شود. بگذارید تا خنک شود.

بعد از خنک شدن کامل ژله، نشاسته را به آن اضافه کرده و رو حرارت بگذارید. مواد را مرتب هم زده  تا  براق شود.

سپس شکر، کره و گلاب را اضافه کنید.

وقتی مواد آنقدر سفت شد که از قاشق به سختی سر ریز شود، شعله را خاموش ‌کنید.

بر روی یک ظرف، پلاستیک کشیده و آن را با پودر نارگیل یا پسته یا آرد بپوشانید و سپس مواد را داخل ظرف بریزید.

همچنین می‌توانید یک لایه مواد بریزید و بگذارید سرد شود؛ سپس از مغزها روی آن استفاده کرده و دوباره روی آن مواد بریزید .

مواد آماده شده را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال بگذارید.

بعد از آماده شدن باسلق، دور تا دور آن را با چاقو از ظرف جدا کرده و به اشکال دلخواه درآورید.

نکته:

یکی از نکات خیلی مهم در تهیه باسلق، هم زدن مداوم آن با شعله‌‌‏ی کم است.

می‌توانید برای راحتی کار به جای نشاسته از آرد نشاسته استفاده کنید. در این صورت پودر نشاسته و پودر ژله را با شکر مخلوط کرده، بعد آب را به آن اضافه کرده و روی گاز با شعله ملایم قرار دهید.

برای دریافت باسق بهتر می‌‌‌‏توانید، دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به ژله‌‌‏ی رنگی خود اضافه کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید