قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > نوشیدنیها > طرز تهیه چای زرد‌‏چوبه

طرز تهیه چای زرد‌‏چوبه

در زمان تقویت سیستم دفاعی‌‏ بدن چای زردچوبه می‌‏تواند به رفع التهاب بدن کمک کند و همچنین به شیر طلایی نیز معروف است.

طرز تهیه چای زرد‌‏چوبه
طرز تهیه چای زرد‌‏چوبه

این گیاه دارویی با رنگ نارنجی درخشانش برای هزاران سال در فرهنگ‌‏های مختلف با دارا بودن خواص درمانی و پیش‌‏گیری از ابتلا به بیماری‌‏ها به وسیله‌‏ی ذخیره‌‏سازی انواع سودمند آنتی‌‏اکسیدان‌‏ها مورد استفاده قرار گرفته است و در عین‌‏حال غذای شما را تبدیل به یک غذای مفید می‌‏کند.

تعداد زیادی دستور تهیه برای چای زردچوبه وجود دارد و شما می‌‏توانید انواع آن را امتحان کنید. در حال حاضر از بین این همه طعم خوشمزه‌‏ترین و دارویی‌‏ترین آن را برای شما انتخاب کردیم.


مواد مورد نیاز برای تهیه‌‏ی چای زردچوبه:


۱ فنجان شیربادام درختی یا بادام هندی

نصف فنجان آب داغ
۱ قاشق چای‌‏خوری پودر زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری دانه‌‏ی کنجد یا ۱ قاشق چای‌‏خوری ارده
۱ قاشق چای‌‏خوری عسل گرما ندیده
مقداری پودر فلفل سیاه برای کمک به جذب زردچوبه
مقداری پودر دارچین
تمام محتویات را با دستگاه همزن با دور تند تا زمان صیقلی شدن‌‏شان هم بزنید (مایع نرمی به‌‏دست آید)
مایع را در ظرف کوچکی قرار دهید و آن را بر روی شعله‌‏ی کم تا زمان داغ‌‏شدنش حرارت دهید اما نجوشانید.

دیدگاهتان را بنویسید