مواد لازم برای تهیه تارت میوه :
آرد : ۴/۳ ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)
کره : ۱۵۰ گرم
پودر قند : ۳ قاشق سوپ خوری
زده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل : ۸/۱ قاشق مربا خوری
شیر سرد : ۳/۱ پیمانه
نمک : ۱ پنس
میوههای دلخواه کرم فیل آماده یا کرم پاتی سیر، ژله آلووئهرا
طرز تهیه تارت میوه :
کره را رنده کرده و برای مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار میدهیم. آرد و نمک را به کره اضافه کرده با انگشت ماساژ میدهیم تا به حالت پوره در بیاید.
سپس خمیر را جمع کرده و داخل کیسه پلاستیکی گذاشته و نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
پودر قند اضافه را میکنیم.
زرده و وانیل را نیز با قاشق هم میزنیم و با کمی از مواد مخلوط و به بقیهی مواد اضافه میکنیم.
اگر خمیر خیلی خشک است کمی شیر اضافه کنید. اضافه کردن شیر خاصیت الاستیکی خمیر را زیاد میکند و ترد بودن آن کم میشود؛ پس مصرف زیاد شیر را توصیه نمیکنیم.
حالا خمیر را به قطر سه میلیمتر باز کرده و داخل قالب تارت قرار میدهیم. زمان پخت پانزده دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد است. پس از پخت خمیر، داخل آن را با انواع کرم فیلهای آماده پر میکنیم؛ یا کرم پاتی سیر درست کرده داخلش میریزیم و اجازه میدهیم ببندد.
روی آن میوه میچینیم و ژله آلووئهورا را به آرامی روی میوه ها میریزیم.
مواد کرم پاتی سیر :
شکر : ۴/۱ پیمانه
نشاسته ی ذرت : ۲ قاشق سوپ خوری
شیر : ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
وانیل : به مقدار کم
کره : ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کرم پاتی سیر :
زردهی تخم مرغ را با شکر و وانیل هم میزنیم. سپس شیر سرد و نشاسته را با هم مخلوط کرده به زردهها اضافه میکنیم و هم میزنیم.
حالا روی شعلهی ملایم با قاشق چوبی هم میزنیم تا سفت شود و سپس کره را به آن اضافه میکنیم.