پودینگ شکلات و نعنا طعمی متفاوت دارد و با پودینگ تهیه شده با عرق نعنا فرق دارد. برای تهیه این پودینگ می توانید از شیر کم چرب استفاده کنید تا کسانی که رژیم دارند هم از آن لذت ببرند.
مواد لازم برای پودینگ شکلات نعنا :
شیر | ۳ فنجان |
برگ های تازه نعنا | یک دوم فنجان |
شکر | دو سوم فنجان |
نشاسته ذرت | یک چهارم فنجان |
کاکائو غیر شیرین | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ بزرگ، کمی هم زده شده باشد | ۳ عدد |
عصاره وانیل | یک دوم قاشق چایخوری |
شکلات نیمه شیرین، تکه تکه شده | ۵۶ گرم |
شاخه های نعنا | اختیاری |
طرز تهیه پودینگ شکلات نعنا :
شیر را در یک ماهی تابه گود کوچک و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
دقت کنید که شیر را نجوشانید فقط تا اندازه ای گرم کنید که حباب های کوچک اطراف لبه های ماهی تابه پیدا شوند.
سپس شیر را از روی حرارت بردارید و نعنا را به آن اضافه کنید، اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند. میکس شیر را از صافی عبور دهید و به داخل یک کاسه بریزید. شیر را کنار بگذارید.
باقی مانده نعنا را دور بریزید. شیر را به ماهی تابه بازگردانید، شکر، نشاسته ذرت، کاکائو و نمک را اضافه کنید. ماهی تابه را روی دمای متوسط بازگردانید. آن را به جوش بیاورید. مرتب ترکیب را بهم بزنید تا حالتی غلیظ به خود بگیرد.
زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. به تدریج نیمی از شیر داغ را به آن اضافه کنید، ترکیب را مرتب با یک قاشق بهم بزنید. ترکیب تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید و مرتب آن را بهم بزنید.
به مدت یک دقیقه و یا تا زمانی که ضخیم شود به پختن ادامه دهید. از روی حرارت بردارید، وانیل و شکلات را اضافه کنید، بهم بزنید تا شکلات آب شود. پودینگ را به داخل یک کاسه بریزید. با یک سلفون روی کاسه را بپوشانید. اجازه دهید خنک شود. اگر دوست داشتید، هنگام سرو می توانید با شاخه های نعنا آن را تزئین کنید.