کرم ریکوتا با طعم شکلات و قهوه خامه ای یک دسر آسان با طعم های غنی از قهوه و خامه شیرین است. بدون گلوتن و مطابق با رژیم کتو.دسر خامه ای با تضاد شیرین و تلخی در طعم آن که شما عاشق آن خواهید شد.
مواد لازم:
۴۰۰گرم ریکوتای تازه
۲۰۰ گرم شکلات تلخ ۷۵ درصد
۱۰۰ گرم خامه تازه
۱ قاشق چایخوری قهوه حل شده در آب
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
مواد لازم جهت تزیین:
۱۵۰گرم خامه
پودر شکلات تلخ یا قهوه
۴ عدد هل یا مقداری پودر هل
طرز تهیه :
ابتدا شکلات تلخ را به همراه خامه و قهوه در یک قابلمه میریزیم و به روش بن ماری همه مواد را با حرارت گاز آب میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که کرمی یکدست شود.
سپس مواد را از روی گاز برمیداریم و در دمای اتاق قرار میدهیم.
در یک کاسه ریکوتا و پودر قند را هم میزنیم تا کرم یک دست بدست آوریم.
کرم شکلات تلخ و ریکوتایی را که قبلا درست کردیم را با هم مخلوط میکنیم تا به خوبی در هم ادغام شوند.
با یک قاشق چای خوری یا با یک قیف شیرینیپزی کرم را در ۴ تا ۶ فنجان یا لیوان میریزیم و آنها را به طور کامل پر میکنیم.
روی آنها را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال میگذاریم.
قبل از سرو دسر دانههای هل را میشکنیم و داخل آنها را پودر میکنیم یا می توانیم از پودر هل استفاده کنیم. به خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خامه کف دار درست شود. خامه کفی را با قیف روی کرم شکلاتی قرار میدهیم و روی آن را با مقداری پودر قهوه یا شکلات تزیین میکنیم.
دسر ایتالیایی ما آماده سرو است.نوش جان از خوردن آن لذت ببرید.