قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > دسرها و سالادها > روش تهیه سس تارتار

روش تهیه سس تارتار

روش تهیه سس تارتار
روش تهیه سس تارتار

از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد.

مواد لازم:

خیار شور: 100 گرم

آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری

سس مایونز: 500 گرم

پیازچه: 50 گرم

تخم‌مرغ آب‌پز: یک عدد

سیر: یک حبه

جعفری: ‌2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.
  • پیازچه را ساطوری خرد کنید.
  • تخم‌مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).
  • همه مواد را با هم مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید