قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > کیک و شیرینی > سمبوسه خرمایی با خمیر یوفکا

سمبوسه خرمایی با خمیر یوفکا

سمبوسه خرمایی با خمیر یوفکا
سمبوسه خرمایی با خمیر یوفکا

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک سمبوسه‌ی متفاوت و مقوی مناسب برای سفره‌ی افطار آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت سمبوسه‌ی خرمایی، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خرمای هسته گرفته: یک پیمانه

آرد: نصف پیمانه

شکر: دو قاشق غذاخوری

شیر: یک پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر پسته یا بادام یا گردو: به میزان دلخواه

گلاب: یک قاشق چایخوری

پودر قند: به میزان لازم (برای تزیین)

شکلات آب شده: به میزان لازم

خمیر یوفکا: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد را به همراه خرما، شکر، شیر، وانیل، پودر پسته و گلاب در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند و کمی نرم شوند. سپس آنها را در کناری قرار می‌دهیم تا خنک شوند.

هر خمیر یوفکا را از طول، سه برش می‌دهیم. از مواد داخل یکی از نوارهای خمیری قرار داده به شکل سمبوسه می‌پیچیم.

سمبوسه‌های خرمایی آماده شده را داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم. سپس آنها را روی حوله‌ی کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی گرفته شود. در همین حال روی سمبوسه‌های خرمایی را با شکلات آب شده و پودر قند تزیین می‌کنیم.

منبع تابناک باتو

دیدگاهتان را بنویسید