قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > طرز تهیه قیساوا

طرز تهیه قیساوا

قیساوا یک نوع خوراک بسیار خوشمزه و مقوی آذری است که معمولا برای صبحانه یا عصرانه روزهای سرد سرو می شود و دراستان های آذری زبان ایران غذای محلی محسوب میشود.

قیساوا سرشار از انرژی است که می توانید برای کودکان یا افرادی که از نظر فوای جسمی ضعیف هستند هم آنرا آماده کنید تا با انرژی بیشتری به کارهای روزمره بپردازند.

طرز تهیه قیساوا
طرز تهیه قیساوا

مواد لازم قیساوا:

خرمای رطب : ۲۵۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

گردوی خرد شده : نصف پیمانه

تخم مرغ : ۳ عدد

طرز تهیه قیساوا :

هسته خرما رو بگیرید و داخل کره تفت بدهید وقتی خرما کاملا نرم و له شد گردو رو به آن اضافه کنید کمی تفت بدهید تا گردو ها نرمتر بشوند درانتها تخم مرغ ها رو درظرفی ریخته کمی هم بزنید تا ازیکنواختی دربیایند و به خرما اضافه کنید وقتی تخم مرغ پخت غذا را تا داغ هست با نان تازه سرو کنید .

نکته ۱: درتمام طول پخت حرارت باید ملایم باشد تا خرماها نسوزند.

دیدگاهتان را بنویسید