قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > پاستا با مرغ و سس آلفردوی سفید

پاستا با مرغ و سس آلفردوی سفید

پاستا با مرغ و سس آلفردوی سفید
پاستا با مرغ و سس آلفردوی سفید

مواد لازم برای ۴ نفر:

پاستای لوله‌‌‌‏ای شکل: ۷۰۰ گرم

فیلهی مرغ: ۵۰۰ گرم

شیر: ۲ پیمانه یا ۲ لیوان

آرد: ۶ قاشق سوپ‌خوری

خامه: ۳ قاشق سوپ‌خوری

پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم

قارچ: ۲۵۰ گرم

کره: ۵۰ گرم

روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه‌‌‌‏ی سس آلفردو:

ابتدا آرد را در شیر سرد حل کرده و روی شعله میگذاریم و آنقدر هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و به‌‌‌‏تدریج سس غلیظ شود. برای این مرحله حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا مخلوط خودش را بگیرد. سپس شعله را خاموش کرده و نمک و فلفل را اضافه می‌‌‌‏کنیم و در ظرفی جدا سس را داخل خامه می‌‌‌‏ریزیم تا خامه به‌آرامی گرم شود. سپس به تدریج خامه را به سس اضافه می‌‌‌‏کنیم.

طرز تهیه‌‌‌‏ی پاستا:

فیله‌‌‌‏های مرغ را آب‌‌‌‏پز کرده و به‌‌‌‏صورت نواری پرش می‌‌‌‏زنیم و در تابه‌‌‌‏ای با قارچ‌‌‌‏های خرد شده و کره کمی تفت می‌‌‌‏دهیم. سپس پاستا را به روش معمولی آب‌کش کرده و در ظرفی جدا نگه می‌‌‌‏داریم. بعد سس و روغن زیتون و فیله‌ی مرغ و قارچ را به پاستا اضافه می‌‌‌‏کنیم و هم می‌‌‌‏زنیم. در آخر پاستا را در ظرف مورد نظرتان کشیده و پنیر پیتزا را روی آن میریزیم تا آب شود. برای تزئین آن می‌توان از قارچ و سبزیجات معطر استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید