قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > نوشیدنیها > در گرمای تابستان تخم شربتی مصرف کنید

در گرمای تابستان تخم شربتی مصرف کنید

شربت تخم شربتی از نوشیدنی‌های سنتی ایران است که بیشتر در فصل گرما و به‌صورت خنک مصرف می‌شود. این شربت از ترکیب آب، تخم شربتی، شکر، گلاب و یخ تهیه می‌شود. همچنین می‌توان زعفران نیز به آن افزود.

دانه‌‌‌‌‌‏های لعاب دار تخم شربتی برای کسانی که مشکل جذب کلسیم دارند و همچنین برای لاغری و رفع تنگی نفس و سرما خوردگی مفید است.

در گرمای تابستان تخم شربتی مصرف کنید
در گرمای تابستان تخم شربتی مصرف کنید

زمان مصرف تخم شربتی

البته این طور نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود بلکه در تمام فصول قابل مصرف است. تخم شربتی بدلیل فیبر غذایی بالا برای دستگاه گوارش و درمان بافت‌‌‏های گوارشی مناسب است و به دلیل  ژله‌‌‌‌‌‏ای بودن موجب سیری و در نتیجه کاهش وزن می‌‌‌‌‌‏شود.

خواص تخم شربتی

مشخص شده که تخم شربتی حاوی یکسری ترکیبات پلی فنولی و آنتی اکسیدانی مانند آنتوسیانین‌ها و بتأسیسترول است. همچنین طبق برخی تحقیقات پیشگیری از دیابت نوع دو ، سرطان و خاصیت ضد باکتریایی برای این گیاه گزارش شده‌است.

برای  پوست و ناخن‌‌‌‌‌‏ها مفید است.

سرشار از انتی اکسیدان است.

میزان کلسیم موجود در ان ۵ برابر شیر است.

میزان ویتامین C موجود درآن ۷ برابر پرتقال است.

مصرف تخم شربتی در دوره شیردهی، سبب زیاد شدن شیر مادر می‌شود ولی در مصرف آن نباید زیاده روی شود.

تخم شربتی با دفع مواد زائد بدن از طریق روده‌ها به عملکرد خوب آن‌ها کمک می‌کند.

خوردن تخم شربتی در آب یکی از بهترین روش‌ها برای کم کردن وزن میباشد.

شربت تخم شربتی علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار مؤثر است.

تخم شربتی در تسکین ورم معده یا دیگر ناراحتی‌های گوارشی مؤثر است.

حدود ۲۰ درصد وزن دانه‌‌‌‌‌‏هاحاوی اسیدهای چرب  امگا ۳ است و به همین دلیل غذایی عالی برای مغز و قلب است و میزان امگا ۳ موجود در تخم شربتی ۸ برابر ماهی سالمون است.

طریقه مصرف تخم شربتی

طریقه مصرف آن محلول در اب است  که می توان از شکر برای شیرین کردن آن به صورت شربت در فصل گرم تابستان نیز استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید