قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > دسرها و سالادها > طرز تهیه بستنی سرخ شده یا بستنی سوخاری

طرز تهیه بستنی سرخ شده یا بستنی سوخاری

بستنی سرخ شده یک دسر ساخته شده از بستنی است که به سرعت سرخ می شود و پوسته ای گرم و ترد در اطراف بستنی وقتی که هنوز سرد است ایجاد می شودد.

طرز تهیه بستنی سرخ شده یا بستنی سوخاری
طرز تهیه بستنی سرخ شده یا بستنی سوخاری

مواد لازم  برای بستنی سوخاری:

پودر نشاسته گل ۱/۴ پیمانه

شیر سه قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی به میزان لازم

آرد سوخاری نصف پیمانه

روغن مایع به میزان لازم

شکر شش قاشق غذاخوری

خامه پنج قاشق غذاخوری

طرز تهیه بستنی سوخاری:

۱-نشاسته و شیر را با هم مخلوط میکنیم تا به سفتی فرنی شود.

۲- بستنی را طوری گرد میکنیم تا به اندازه یک نارنگی دربیاید.

 3- آنها را در مخلوط نشاسته و شیر میغلتانیم تایک لایه روی آن پوشانده شود.

۴- آن را در پودر سوخاری بدون ادویه میغلتانیم تا تمام سطح آن پوشانده شود و به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار میدهیم.

۵- آنها را در ظرف کوچکی در روغن داغ شده طوری قرار میدهیم که سطح آن را بپوشاند و حدود سه دقیقه در آن مانده و سریعا آن را در فریزر گذاشته تا سفت شود.

طرز تهیه سس بستنی:

شکر را روی حرارت ملایم آب میکنیم تا طلایی شود، سپس خامه را به صورت بنماری در شکر حل میکنیم و در هنگام سرو، سس را روی بستنی میریزیم

دیدگاهتان را بنویسید