قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه / آشپزخانه / کیک و شیرینی / طرز تهیه نان قاشقی

طرز تهیه نان قاشقی

نان قاشقی را می توانید برای تغذیه یا صبحانه بچه ها پر کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه نان قاشقی :

 خمیرمایهیک قاشق غذاخوری 
شکر 2 قاشق غذاخوری 
نمک یک قاشق مرباخوری 
 شیر ولرمنصف پیمانه 
آب ولرمنصف پیمانه
کره آب شدهیک چهارم پیمانه
روغن مایعیک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال نان
سفیده تخم مرغیک عدد
آردسه پیمانه
زعفراندر صورت تمایل برای رومال
طرز تهیه نان قاشقی

طرز تهیه نان قاشقی :

ابتدا یک قاشق شکر + خمیر مایه را در لیوان بزرگی با هم مخلوط کنید و نصف پیمانه آب ولرم را به آن اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا به عمل بیاید، در این فاصله بقیه شکر + نمک + سفیده تخم مرغ + شیر + کره + روغن را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و آرد را اضافه کنید. 

آرد بیشتر نزنید، اصلا این خمیر چسبناک هست روی آن را بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت بدهید سپس با قاشق از خمیر جدا کنید و داخل دستتان گرد کنید ( کمی دستتان را آغشته به آرد کنید تا راحت کار کنید و خمیر نچسبد )

داخل سینی که کاغذ روغنی قرار دادید بچینید و روی آن زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و با برس روی آن بمالید در صورت تمایل روی آن کنجد بپاشید و در فر ۱۹۰ درجه که از قبل گرم کردید یک ربع الی بیست دقیقه پخت کنید. بی نهایت خوشمزه و نرم و عالی است.

نکاتی برای پخت نان قاشقی:

آرد اضافه به خمیر ندهید که سنگین شود و نرمی آن کم شود این نان خیلی نرم هست و یکی از دلایل آن کم بودن آرد آن هست.

این نان را مانند بقیه نان ها می توانید بدون فر روی گاز بپزید مثل همیشه داخل تابه با شعله پخش کن و شعله کم.

منبع:عصر ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *