قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > نوشیدنیها > طرز تهیه دمنوش به

طرز تهیه دمنوش به

میوه به با خواص فوق العاده خود خیلی از بیماری ها را تسکین می بخشد و همچنین روغن آن نیز مانع تعریق و دانه های آن به گلو درد کمک می کند.

تهیه دمنوش خانگی کاری زمان بر است ولی برای بانوان و آقایانی که از این کار لذت می برند ، در ادامه به تفصیل توضیح داده شده است ، ولی اگر زمان کافی برای تهیه دمنوش خانگی به ندارید ، می توانید از دمنوش های آماده و معتبر میوه به استفاده کنید

طرز تهیه دمنوش به
طرز تهیه دمنوش به

مواد لازم دمنوش به :

۱  ق سوپ خوری به خشک

۱ لیوان آب جوش

۱ ق چای خوری زعفران آب کرده

۲ عدد هل سبز درسته

۱ عدد چوب دارچین

به میزان لازم نبات یا شکر

طرز تهیه دمنوش به:

۱- به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید. پس‌ازاینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

۲- یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چای‌خوری زعفران آب کرده اضافه کنید. اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست. در صورت تمایل شیرین کنید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *