قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > طرز تهیه سوپ لبو

طرز تهیه سوپ لبو

چغندر که لبو هم نامیده می شود، حاوی سدیم و چربی , منبع خوبی از اسید فولیک هستند و در نتیجه از سلامت روانی و احساسی پشتیبانی می کنند. لبو مملو از مواد مغذی دیگری مانند آهن, منگنز, مس, پتاسیم و منیزیم است .

طرز تهیه سوپ لبو
طرز تهیه سوپ لبو

خواص و فواید خوردن لبو:

تقویت گردش خون

افزایش بنیه و قدرت بدنی

کاهش فشار خون 

در این مطلب می خواهیم به شما طرز تهیه سوپ لبو را  آموزش بدهیم تا از همه مزایای آن بهره کامل ببرید.با ما همراه باشید:

مواد لازم برای ۶ نفر

 ۴ عدد چغندر متوسط، پوست کنده و مکعبی خرد شده

 ۱/۲ پیمانه جو

 ۲ پیمانه پیازچه حلقه شده

 ۱ عدد پیاز، ریز خرد شده

 ۲ پیمانه جعفری تازه، خرد شده

 ۴ پیمانه گشنیز تازه، خرد شده

 آبلیمو به میزان دلخواه

 ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

 نمک و فلفل به میزان لازم

 خامه به میزان دلخواه

طرز تهیه

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله ملایم حرارت دهید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی‌ طلایی شود. جو و ۹ پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و روی شعلهٔ‌ ملایم حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا جو کمی‌ نرم شود.

سپس چغندر، گشنیز، جعفری، پیازچه، نمک و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و روی شعلهٔ‌ ملایم حرارت دهید تا کاملا پخته شود (اگر لازم بود در حین پخت کمی‌ آب جوش اضافه کنید).

در آخر هم خامه را اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه حرارت دهید. سوپ لبو را با آبلیمو تازه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید