قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > بهداشت و سلامت > تغذیه و طب سنتی > با چای زرد چوبه و زنجبیل سیستم ایمنی خود را شارژ کنید

با چای زرد چوبه و زنجبیل سیستم ایمنی خود را شارژ کنید

زردچوبه ، این ادویه شگفت انگیز بیش از ۲۵۰۰ سال است که در هند مورد استفاده قرار می گیرد وبشر با  مطالعات بیشتر  فواید آن را برای سلامتی از درمان بیماریهای مختلف گرفته تا بهبود عملکرد اندامها یافته است.

با چای زرد چوبه و زنجبیل سیستم ایمنی خود را شارژ کنید
با چای زرد چوبه و زنجبیل سیستم ایمنی خود را شارژ کنید

فواید قابل توجه استفاده از زردچوبه برای سلامتی:

از ابتلا به سرطان به ویژه برای جلوگیری از سرطان پروستات و پوست جلوگیری می کند.

عملکرد مغز را تقویت کرده و از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.

مفید برای چشمان شما.

کمک به کاهش وزن.

به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی قوی ، به عنوان یک ضد درد طبیعی عمل می کند.

کبد شما را از آسیب محافظت می کند.

از بیماری پارکینسون جلوگیری می کند؛

افسردگی را درمان می کند.

مشکلات پوستی و دندان را درمان می کند زیرا خاصیت ضد باکتریایی دارد.

به شما کمک می کند که راحتتر بخوابید.

فواید قابل توجه استفاده از زنجبیل برای سلامتی:

در آسیا ، زنجبیل یکی از محبوب ترین ادویه ها است. امروزه به دلیل خواص دارویی عالی که دارد در سراسر دنیا بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.

مطالعات نشان می دهد که این ادویه برای معالجه بیماریهای مختلف و بهبود سلامتی شما بسیار مفید است.

زنجبیل شما را در برابر بیماری آلزایمر محافظت می کند.

از سرطان هایی مانند سرطان پروستات ، ریه ، روده بزرگ ، پوست ، پستان و تخمدان جلوگیری می کند.

کمک به هضم غذا.

با چاقی می جنگد.

میگرن را تسکین می دهد.

سرماخوردگی و آنفولانزا را درمان می کند.

درد مفاصل را کاهش می دهد.

بوی بد دهان را برطرف می کند؛

سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

درد قاعدگی را تسکین می دهد.

ترکیب این دو ماده فوق العاده (زردچوبه و زنجبیل) باعث می شود مواد مغذی موجود در آن ها برای استفاده بدن به آسانی قابل دسترسی باشد.

دستورالعمل تهیه  چای زرد چوبه و زنجبیل

مواد لازم:

۴ قاشق چایخوری زردچوبه خشک

۴ قاشق چایخوری زنجبیل خشک شده

سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک چهارم  فنجان عسل خام

آب

روش تهیه:


زردچوبه ، زنجبیل و فلفل سیاه را درون یک ظرف بریزید. ۱ فنجان آب بریزید و آنها را بجوشانید.

سپس مدتی با گرمای کمتری بجوشانید و زیرآنرا را خاموش کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود و سپس عسل را اضافه کنید.

قابلمه را بپوشانید و بگذارید مخلوط برای چند ساعت باقی مانده و غلیظ شود.

مخلوط را صاف کنید.

این ماده غلیظ را در یخچال ذخیره کنید .

هنگام مصرف مقداری آب برای نوشیدن به آن اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *